torsdag 27. november 2008

Skrekk og gru...


I dag var dagen vi har ventet på lenge, Smula skulle legges inn på Rikshospitalet. Som de fleste vet er det laaaang venteliste på det sykehuset. Dagen begynte med at hun kastet opp kl 0500. Hverken Hr Thorsen eller jeg, tenkte omgangssyke - vi trodde egentlig det bare var for at hun fikk en liten hostekule. Så Hr Thorsen sendte Smula i barnehagen, og det gikk vel ca en halv time før de ringte å sa at hun hadde kastet opp igjen.... Da var det bare å spenne på seg skoene, å hente henne. Så var det sykehuset neste. Hun virker helt pigg, så vi trodde hun var i form når vi dro (det skal legges til at vi er litt uvitende når det gjelder slike ting, da jenta vår aldri har kastet opp før) til Riksen. Hun ble skrevet inn, og lekte litt på lekerommet en stund, før vi spiste litt lunsj, og ventet på legen. Det varte og rakk, og etter tretimers venting, så kastet hun opp igjen - Så vi ble kastet på dør (jeg skjønner at de ikke kan risikere smitte). Så både innlegges og undersøkelser er nå satt på hold, og vi må vente nok engang på ny time. Jeg kjente jeg mistet fullstendig motet i stad, men det er kommet tilbake nå. Man kan jo legge seg ned å gråte, men det hjelper desverre så veldig lite. Så nå ligger tre blad Thorsen og sover, bare Villmo som holder fortet i gang. Jeg krysser fingrene for at vi får en ny time veldig fort, for det er så slisomt å vente hele tiden. Ha en fin kveld alle sammen, forhåpentligvis uten vask av ekle ting.

tirsdag 18. november 2008

....mer ønskeliste







Dette er heller ikke helt feil å få til jul. Jeg ønsker meg bestikksett til 12 personer, gjerne i Hardangerbestikk.. Tidløst og pent. Penger er jo alltid greit, man kan jo evt gå på januarsalg . Det nærmer seg jul med stormskritt, og jeg gleder meg masse.

Ønskeliste til jul......

Disse støvlettene har jeg veldig lyst på - de koster 1295,- og er av merket B&Co..


Dette kamera er et Canon EOS, som vistnok er kjempebra. Det er nok mest Herr Thorsen som ønsker seg dette, men det kan jo være gøy for meg også.. Kameraet ligger på ca 4500 kr. Hvis min kjære mann får noe slikt til jul, tror jeg han kommer til å være snill fram til neste jul (han pleier vel igrunn alltid å være det)..

onsdag 12. november 2008

Lilleprinsen har fått vann i håret...

I helgen har vi hatt dåp for Lillebror . Min kjære mann ønsket å ha det hjemme, så Villemo fikk litt å henge fingrene i. Vaske hus, kjøpe inn masse mat, rydde, dekorer, låne utstyr etc. Det er litt som skal organiseres når 30 mennesker kommer på besøk, samt fire overnattingsgjester fra fredag til mandag. Men det ble veldig bra, og alle koste seg. Men når roen senket seg over huset en gang utpå mandag, var det godt å slappe av litt i sofaen..

Lillebror i bunad - han var så fin. Tror han syntes det selv også.... Han smilte ihvertfall masse.

Dette var sannsynligvis den eneste gangen lillebror går i kjole.. Fine lille gutten


Her ser han ut som en litt rampete engel, eller kanskje Minsten i Snehvit og de 7 dverger.
Hadde veldig lyst til å bruke dette som takkekort, men tror kanksje de litt eldre i familien ville reagert litt... Så jeg tok de ovenfor..

LISBOA


Da er jenteturen til neste år booket, og klar.... Den 8 oktober reiser vi 9 glade jenter til Lisboa, for å shoppe, spise og ikke minst nyte god drikke. Jeg gleder meg som en liten unge, til å kose meg, småshoppe, drikke god vin, spise god mat med gode venninner.. Dette blir så bra.

onsdag 5. november 2008

Mine to små hjerteknusere..

Lille prinsen til mammaen sin, som alltid (nesten) er blid og fornøyd..


.....Smula vår som er høyt og lavt til enhver tid, i dette tilfelle høyt. Hun klatrer opp på det aller meste, så hun skulle nesten hatt på seg bånd..

Bleiepose :)


Denne fine bleieposen kjøpten jeg av borghildpia, og den er så fin. Jeg var så lei av at bleiene som lå i stellevesken, ble litt rufsete. Men nå lillebror, får du rette, fine bleier på deg - når vi er ute på tur. Tusen takk for rask levering, jeg er kjempefornøyd.

søndag 2. november 2008

Julekalender til Smula












Dette skal jeg kjøpe til lille Smula mi i morgen - det kommer til å bli en kjempefin julekalender. Inne i posene skal det være dyrefiguerer som henne er så glad i. Hun har to fra før, en hare og en gris - og de leker hun masse med. Samtidig som hun lærer tegnene for de forskjellige dyrene.
Så hvis dere møter henne, og hun har to hender rett ved
ørene, er det hare hun mener..
-bilder fra pandurohobby.no-